Q-Manager bestaat 3 jaar !

Comsysco viert het 3 jarig bestaan van Q-Manager!

De unieke combinatie van de Comsysco Interactieve Kiosk samen met de Q-Manager software is 3 jaar oud. Met succes is Q-Manager HET wachtrij systeem geworden voor de pharmacy en ziekenhuizen.

De interactieve kiosken zijn speciaal ontworpen voor rolstoel gebruikers, moderne uitstraling, professioneel ontwerp, tijdloos en kwaliteit van zeer hoge kwaliteit. Comsysco heeft de componenten voor de interactieve kiosken uitvoering en langdurig getest alvorens deze in te zetten in de markt.

Met de Q-Manager wachtrij management software hebben we de perfect combinatie voor de apotheek ontwikkeld. Inmiddels hebben we Q-Manager geinstalleerd bij bijna 20% van alle apotheken in Nederland. Met succes! Alle mogelijke opties en behoeftes worden voorzien in het Kiosk+ pakket, specifiek voor apotheek en ziekenhuis. 

Comsysco is gebleken trendsetter te zijn op het gebied van innovatie in wachtrij systemen. De prijs is zeer concurrerend, de service is op hoog niveau (all-in), vele opties zijn inmiddels 'normaal' geworden. Te denken aan BackOffice mogelijkheden ( als display, op mobiel apparaat, op iedere pc als 'stoplicht' ). Samenwerking met diverse partijen als narrowcasting en track&trace. Hierin loopt Comsysco voorop en andere volgen. Q-Manager is al 3 jaar als Cloud applicatie te gebruiken.

2012-2015

 

Referenties

Met inmiddels meer dan 1200 installaties is er altijd wel een referentie bij u in de buurt!

  Vraag na over de mogelijkheden, klik hier