Q-Manager vernieuwde modellijn

 "to manage a queue"

 

De modelkeuze van onze Q-Manager nummersystemen zijn vernieuwd:

Waarbij Q-Basic staat voor de eenvoudige nummersystemen (enkele wachtrij, eenvoudige nummering), is Q-Manager het nummersysteem waarbij meerdere wachtrijen geleid kunnen worden naar enkele of meerdere verschillende balies en tevens diverse mogelijkheden tot koppelingen (narrowcasting, track & trace, etc).

Q-Manager Retail Edition

De Retail versie is de Q-manager versie waarbij de nadruk ligt op de retail en servicedesks, waarbij alle balies meestal bemand zijn en er geen BackOffice faciliteit behoefte is. Tevens is er geen statistiek of Rapportage module toegevoegd aan de Retail Edition. 

Q-Manager Pharmacy Edition

De Pharmacy Edition is het complete pakket voor apotheken en politheken, waarbij diverse koppelingen mogelijk zijn met narrowcasting en track&trace. BackOffice mogelijkheden, statistiek en rapportages zijn inclusief. 

Q-Manager Enterprise Edition

De Enterprise Edition is het meest uitgebreidde pakket waarbij iedere wachtrij voorzien wordt van een aparte voorafgaande letter en iedere wachtrij een aparte nummerreeks heeft. Hierdoor is de Enterprise versie uitermate geschikt voor bv een zorgplein, gemeentehuis of bank, waarbij iedere afdeling gebruik kan maken van 1 systeem. De Enterprise versie is inclusief BackOffice, statistiek en rapportages.


Het Q-Manager pakket is altijd inclusief volledige installatie (220v voorzieningen, netwerkbekabeling), u hoeft dus vooraf niet te zorgen voor technische aansluitingen. Dit wordt geheel verzorgd door ons installatieteam.

- Inclusief volledige installatie

- Full supportservice ( Same-day-support)

- 2 jaar garantie

- Q-Manager is een volledig NEDERLANDS produkt (zowel de hard- als software wordt door ons in-house ontwikkeld) waardoor wij Q-Manager graag voor u volledig op maat kunnen maken.

- Vraag bij ons voor referenties, omdat wij inmiddels bijna 500 klanten hebben in Nederland en Belgie, is er altijd wen een referentie in uw buurt!

 

 Wilt u meer informatie ? Klik dan hier

 

 

Referenties

Met inmiddels meer dan 1200 installaties is er altijd wel een referentie bij u in de buurt!

  Vraag na over de mogelijkheden, klik hier