• Home
  • Oplossingen
  • Enterprise Tools

Q-Manager Enterprise Tools

Met de Q-Manager Enterprise Tools hebt u vele extra zaken tot u beschikking ten opzichte van de Q-Retail en Q-Pharmacy versies.

Enterprise Dashboard:

Met het Enterprise Dashboard krijgt u een Real-Time overzicht van ALLE actieve installaties. Met inzicht van de wachttijden, aantal klanten momenteel en cumulatief dag/week/maand kunt u direkt ingrijpen en aanpassen op die plekken die de aandacht behoeven.

eTicket, virtueel een nummer verkrijgen:

Met eTicket is het mogelijk om uw klanten met behulp van hun smartphone een digitaal nummer te laten ontvangen. Uw klant krijgt dan ook persoonlijke informatie omtrent zijn wachttijd en op deze manier wordt de aandacht voor uw klant heel persoonlijk!

ePoint, uw afspraak van te voren online maken:

Met ePoint maakt uw klant een afspraak online op uw eigen website. Deze afspraak, met bijbehorende gegevens worden gerouteerd naar de desbetreffende afdeling of contactpersoon binnen uw bedrijf. Reminders en bevestigingen voor de afspraak kunnen verstuurd worden middels email of SMS.

 QManager QR Code:

Middels de bekende QR code kunt u uw klanten informeren, niet alleen over hun wachttijd, maar ook bv over gewijzigde openingstijden, speciale acties etc.

Heeft u interesse in onze Q-Manager Enterprise Tools ? Neem dan meteen contact op met Maarten Groen op: 045-4042157 of per email op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Referenties

Met inmiddels meer dan 1200 installaties is er altijd wel een referentie bij u in de buurt!

  Vraag na over de mogelijkheden, klik hier