Loxis Track & Trace

loxis logo definitief

 

Loxis is dé track and trace oplossing voor apothekers, waarmee u op de meest efficiënte manier pakjes kunt opbergen, opzoeken en terugvinden. U kunt op alle gewenste werkplekken de status van de recepten bekijken. Het recept is te volgen tot het moment dat het is overgedragen aan de patiënt, via de balie of de bezorging. Loxis is gebruiksvriendelijk, veilig, snel, efficiënt & verbindt apotheken.

Wat is Loxis?

Loxis is een samenvoeging van een locatiesysteem en een logistiek systeem. Voor u is het bovenal een logisch systeem!

De Track and Trace oplossing geeft een compleet inzicht in de locatie van recepten in en buiten de apotheek. Totdat het recept is overgedragen aan uw cliënt via de balie of bezorging. Loxis is een beveiligde web applicatie, waarmee u op elke gewenste werkplek de status van recepten kunt bekijken. 

 

Q-Manager gekoppeld met Loxis

 Door een koppeling te maken met het Q-Manager nummersysteem en het track & trace systeem van Loxis wordt de logistiek binnen de apotheek verbeterd.

Een assistente heeft het recept al aan de balie als de klant aan de balie komt. Hiermee wordt het introductie gesprek over geslagen, en vragen als 'wat is uw geboortedatum?' of ' ik ga uw recept even opzoeken' zijn voorgoed verleden tijd.

De koppeling tussen Q-Manager en Loxis is inmiddels gecertificeerd en dat betekend voor u als klant dat u vanuit uw Lois omgeving ook een volgende klant kunt oproepen en dus niet noodzakelijk om de Q-Manager balie client te gebruiken (minder wisselen van scherm aan de balie). Tevens als de klant de afhaalcode intoets op de touchscreen zijn de gegevens bekend in Q-Manager, maar nu ook binnen Loxis zelf. Dus kan er op meerdere manieren de informatie bekeken worden en de klant opgeroepen worden.

Hoe werkt de koppeling? stapsgewijs

1. Het recept in de apotheek wordt ingescand en op een locatie gelegd.

2. als bovenstaande bekend is en klaar ligt wordt er een SMS of email verstuurd naar de klant met een 'afhaalcode' .

3. de klant toetst in de apotheek de verkregen afhaalcode in op de touchscreen en ontvangt een ticket (nummersysteem)

4. ondertussen ziet de assistente dat er een T&T oproep is, zij bekijkt de gegevens en gaat het recept pakken.

5. terug aan de balie roept de assistente de klant op en controleert samen met de klant de gegevens.

6. het recept wordt afgemelden, locatie wordt vrijgegeven.

 

    • Dit betreft een koppeling vanuit onze Cloud software gekoppeld naar de Cloud software van Loxis, geen extra server benodigd.
    • De koppeling is een volledig gecertificeerde koppeling (als enige) met volledige encryptie en voldoet aan de huidge normen.
    • Op het Loxis BackOffice scherm is het mogelijk om de BackOffice gegevens van Q-Manager weer te geven en volgende klanten op te roepen.
    • Meer informatie mbt Loxis: Loxis Track & Trace

Referenties

Met inmiddels meer dan 1000 installaties is er altijd wel een referentie bij u in de buurt!

overzichtklanten2018

  Vraag na over de mogelijkheden, klik hier