• Home
  • Oplossingen
  • NarrowCasting koppelingen

Narrowcasting koppelingen

Samenwerking met bestaande Narrowcasting

De Q-Manager software heeft een eigen klanten display genaamd Q-Display.

Met Q-Display leveren wij een 32" Philips LED Display waarop het actuele nummer met bijbehorende balie zichtbaar wordt gemaakt, een archief van vorige nummers, een actuele wachttijd, logo van de klant en een mogelijkheid tot het laten zien van een RSS nieuws-feed. Het Q-Display werkt met het Q-Manager Realtime protocol, waarbij de dingdong en volgend nummer vrijwel direkt hoorbaar en zichtbaar zijn bij oproep van volgende klant.

Een uitbreiding op Q-Display is QTV Narrowcasting, hierbij wordt de nummer- en wachttijdinformatie ook filmpjes, presentaties, nieuwsberichten, weersbericht en voorspelling weergegeven, tevens is er een mogelijkheid voor een tickertape onder of boven in beeld met exclusieve tekst of RSS nieuws informatie.

Met QTV kan op eenvoudige wijze een huisstijl gemaakt worden (kleur/logo/lettertype) waardoor QTV zich overal aanpast aan uw eigen huisstijl.

Q-Manager werkt ook samen met bestaande Narrowcasting systemen:

 

Pharma Channel

Per 1 januari 2015 is het mogelijk om uw bestaande narrowcasting van PharmaChannel te koppelen met het Q-Managernummersysteem.

Er wordt meteen de actieve nummers met bijbehorende balie gecommuniceerd op het PharmaChannel display, alsmede ook de laatste 4 nummers met bijbehorende balie en de actuele wachttijd.

Q-Manager Q-Kiosk+ is uitermate geschikt om in combinatie met PharmaChannel narrowcasting in uw apotheek een uitermate efficiente klantengeleiding op te zetten. Met eventueel een snelbalie of in combinatie met Track & Trace software.

Notice Media

De samenwerking met Notice Media heeft geresulteerd dat Q-Manager volgnummersysteem op eenvoudige wijze gekoppeld kan worden op het Easyscreen narrowcasting scherm. Op dit scherm worden dan niet alleen de reclame boodschappen en filmpjes getoond, maar ook het actuele nummer met bijbehorende balie, het archief van vorige nummers en een dingdong voor volgende klant.

 

 

Referenties

Met inmiddels meer dan 1200 installaties is er altijd wel een referentie bij u in de buurt!

  Vraag na over de mogelijkheden, klik hier