• Home
  • Oplossingen
  • NarrowCasting koppelingen

Narrowcasting koppelingen

Samenwerking met bestaande Narrowcasting

De Q-Manager software heeft een eigen klanten display genaamd Q-Display.

Met Q-Display leveren wij een 27" LED Display waarop het actuele nummer met bijbehorende balie zichtbaar wordt gemaakt, een archief van vorige nummers, een actuele wachttijd, logo van de klant en een mogelijkheid tot het laten zien van een RSS nieuws-feed.

Q-Manager werkt ook samen met bestaande Narrowcasting systemen.

Pharma Channel

Per 1 januari 2015 is het mogelijk om uw bestaande narrowcasting van PharmaChannel te koppelen met het Q-Managernummersysteem.

Er wordt meteen de actieve nummers met bijbehorende balie gecommuniceerd op het PharmaChannel display, alsmede ook de laatste 4 nummers met bijbehorende balie en de actuele wachttijd.

Q-Manager Q-Kiosk+ is uitermate geschikt om in combinatie met PharmaChannel narrowcasting in uw apotheek een uitermate efficiente klantengeleiding op te zetten. Met eventueel een snelbalie of in combinatie met Track & Trace software.

Mosavizion

De samenwerking met Mosadex heeft geresulteerd dat Q-Manager volgnummersysteem op eenvoudige wijze gekoppeld kan worden op het Mosavizion narrowcasting scherm. Op dit scherm worden dan niet alleen de reclame boodschappen en filmpjes van Mosadex getoond, maar ook het actuele nummer met bijbehorende balie, het archief van vorige nummers en een dingdong voor volgende klant.

 

 

Klanttevredenheid meten?

Dat kan, als extra module toe te voegen in uw bestaande Q-Manager Dashboard, maar ook als losse applicatie te bestellen.

Het grote voordeel is dat het onderzoek door klanten meteen te doen is op de interactieve touchscreen van de kiosk. Een klant kan dan eenvoudig zijn of haar mening snel geven met behulp van een paar klikken.

U kunt dagelijks de bevindingen volgen middels de interactieve statistieken en rapportages in het Dashboard van Q-Manager!

Referenties

Met inmiddels meer dan 1000 installaties is er altijd wel een referentie bij u in de buurt!

overzichtklanten2018

  Vraag na over de mogelijkheden, klik hier