Over ons

Comsysco is dé aanbieder van intelligente volgnummersystemen in de apotheek en de gezondheidszorg. Bekend van ons label Q-Manager bieden wij oplossingen voor wachtrijmanagement en geven wij u meer inzicht in uw patiëntenstromen zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Comsysco kan zich dankzij continue innovaties en bovengemiddelde dienstverlening al jarenlang trotse marktleider in de apothekersbranche noemen als het gaat om wachtrijmanagement. Sinds 2021 is Comsysco onderdeel van Ceban Automation, het voormalige Pharma Robots. Ceban Automation biedt daarnaast met de medicatie uitgifteautomaten van Pharmaself24 en de narrowcastingkanalen Pharma Channel en Praktijk TV van Ad Channel een totaaloplossing voor het verbeteren van de patiënttevredenheid en bedrijfsvoering in de apotheek of praktijk.

Ceban Automation is onderdeel van Ceban Pharmaceuticals; een groep van ondernemingen dat actief is de zorg.  Bij Ceban Pharmaceuticals wordt gewerkt vanuit de missie dat in de wereld van zorg, persoonlijke zorg het beste medicijn is. Daarom zijn alle activiteiten binnen de groep erop gericht de zorg voor de patiënt verdergaand te optimaliseren.