Medewerker Helpdesk

Comsysco BV is op zoek naar versterking voor de service- en support afdeling. De helpdesk medewerker beschikt over goede kennis voor grafische opdrachten zoals Adobe, PowerPoint en Photoshop. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van de (telefonische) helpdesk en het telefonisch begeleiden van klanten voor onze de producten. Daarnaast bereidt je installaties voor en assisteer je de buitendienst.

Wat zoeken wij in jou:
  • Je beschikt over een technische MBO/HBO opleiding, voorkeur ICT/Grafisch;
  • Taalvaardigheden: Nederlands, Duits en Engels in woord en geschrift;
  • In het bezit van een rijbewijs B(E);
  • Je bent klantgericht en klantvriendelijk;
  • Je hebt affiniteit met ICT en telefonie;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Geen 9-5 mentaliteit.